Microblading ile Dolgun Kaşlar

Microblading

Microblading ile Dolgun Kaşlar

Gözlerin güzelliğini ortaya çıkarmak için dolgun ve simetrik kaşların son derece önemli olduğunu biliyor muydunuz? Evet, dolgun kaşlara sahip olmak, gözleri daha fazla ön plana çıkartarak sizi daha çekici hâle getiriyor. Güzellik ve estetik endüstrisinin sürekli yenilikçi tekniklerle gelişmeye devam ettiği doğru. Bu tekniklerden biri de son yıllarda popüler hâle gelen microblading.

Microblading Nedir?

Kaşların belirginleştirilmesi ve şekillendirilmesi için kullanılan bu yöntem, doğal ve kalıcı bir görünüm elde etmek isteyenler için harika bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama için tasarlanmış bir el aleti yardımı ile doğal pigmentlerin cilde işlenmesiyle gerçekleştirilen bu uygulama ile dolgun ve estetik bir görünüm elde etmek mümkün oluyor.

Microblading Nasıl Uygulanır?

Microblading işleminin mutlaka uzman estetisyenler tarafından sterilizasyonu sağlanmış merkezlerde gerçekleştirilmesi gerekiyor. Aşamalı bir uygulama olan microblading için ilk olarak yüz hatlarınız dikkate alınarak altın oran tekniği ile kaş şekliniz ortaya çıkartılıyor. Kaşlarınıza verilmek istenen kaş şekli belirlendikten sonra doğal kaş renginize uyacak uygun renk tonu ile uygulamaya başlanıyor.

Ağrı hissinin fazla olmadığı bir uygulama olmasına rağmen işlem öncesinde anestezik kremler kullanılarak uygulama yapılacak olan kişinin rahatlaması sağlanıyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi bu uygulamanın mutlaka deneyimli microblading uzmanı tarafından gerçekleştirilmesi oldukça önemli görülüyor. Uygulama sürecinde ince bir el aletiyle cildin üst tabakasına hafifçe kesiler atılıyor ve uygun pigmentin kaşlarınızın alt katmanlarına işlenmesi sağlanıyor. Bu işlem, çizgilerin daha uzun süre dayanmasını sağlıyor ve solmamasında etkili oluyor. Uygulamanın en güzel yanı microblading sonrası kaşlarınız daha dolgun, belirgin ve doğal bir görünüme ulaşıyor.

Microblading Kimlere Uygundur?

Daha önce microblading yaptıranların yorumları ile mutlaka siz de farklı platformlarda karşılaşmışsınızdır. Profesyonel merkezlerde yaptırılması şartı ile muazzam sonuçlara ulaştıran microblading; kaşlarında seyrelme, eksiklik veya simetri sorunları olan herkese uygulanabiliyor. Ayrıca, kaşlarını belirginleştirmek veya şekillendirmek isteyen kişiler de bu yöntemi gönül rahatlığı içerisinde tercih edebiliyor. Ancak, hamilelik veya emzirme döneminde olanlar ile cilt problemleri yaşayanlar için önceden uzman görüşü almanın önemli olduğu biliniyor.

Microblading ne tür avantajlar sağlıyor? Kaşları daha hacimli hâle getirerek gözleri ön plana çıkartıyor, günlük makyaj rutinini azaltarak zamandan tasarruf sağlıyor ve her an mükemmel görünen kaşlar ile kişinin öz güven kazanmasına etki ediyor.

Uygulama sonrası birkaç günlük iyileşme süreci bulunuyor. Sonuç olarak kaş dokusunda kesiler yapılarak uygulanan bir işlem olduğundan kısa bir toparlanma sürecine ihtiyaç duyuluyor. Ancak microblading sonrası yan etki ile karşılaşma ihtimali neredeyse yok. İşlem sonrası microblading uzmanı tarafından verilen bakım talimatlarına uyarak bu süreci sorunsuz atlatmak son derece kolay.

Microblading Gemlik

En uygun microblading fiyatlarını bulabileceğiniz ve en kaliteli microblading hizmetini alabileceğiniz Suit Gemlik Güzellik Merkezi, Gemlik'de microblading yaptırmak isteyenler için en doğru adrestir. Alanında uzman ve deneyimli estetisyenlerimiz rehberliğinde gerçekleştirilen medikal estetik uygulamalarımız ile yüz mezoterapisinden, buz lazer epilasyon uygulamasına kadar farklı alanlarda hizmetler ile sektörün en iyileri arasında çoktan yerimizi aldığımızı ifade etmemiz yanlış olmayacaktır.

Siz de her daim bakımlı görünmek istiyor, kalıcı makyaj uygulamalarının rahatlığından faydalanmayı arzu ediyorsanız Suit Gemlik Güzellik Merkezi’ni ziyaret ederek kendinize bir iyilik yapabilirsiniz. Bakımlı görünmek herkesin hakkıdır. Haydi! Suit Gemlik Güzellik Merkezi’ne gelin, sizi hayalinizdeki görünüme bir adım daha yaklaştıralım.

Ara
Whatsapp